Firmayoga = kollegavelfærd

Jeg tilbyder firmayoga til dig og dine kolleger, som giver velvære i jeres krop og sjæl + du går ikke sveddryppende fra en time, så du kan vende tilbage til dit arbejde, eller køre hjem (hvis vi laver yoga sidst på dagen), uden at være helt svedig.

De 3 største fordele, som medarbejderne vil opleve:

  • Ro i sindet – i mange virksomheder er der stor travlhed, og når medarbejderen har fri, er der mindst lige så travlt i privatlivet. Yoga kan på en time flytte dit fokus, og få roen tilbage i kroppen.
  • Styrke og velvære – mange sidder timer foran computeren på arbejdet, hvilket er rigtig hårdt for ryg, nakke og skuldre. Med yoga får vi både løsnet op, strukket ud og styrket disse områder. Det kan også være du har et fysisk arbejde, her vil det ofte være meget de samme muskler og led du bruger og ikke mindst belaster. Her er udstrækning og styrke også vigtigt.
  • Glæde – når du og dine kollegaer har det bedre i kroppen, og ro i sindet, så giver det mere nærvær og mentalt overskud.

Tænk at kunne tage hjem fra arbejde, måske med mere overskud end da du kom. Jeg tænker, at det er medarbejdertrivsel der vil noget.

Jeg kører ud på hele Amager.

Giv mig et kald, hvis det har interesse.