Firmayoga

Hvorfor er yoga blevet så populært, og hvorfor skal vi dyrke yoga i arbejdstiden?

Yoga er blevet populært fordi det øger vores mobilitet, fjerner spændinger i kroppen og øver noget af de vi har allersværest ved – at være tilstede i nu’et. Er du tilstede i nu’et, så undgår du også stress. Stress er 100% mentalt – din hjerne er på overarbejde (på sigt viser der sig også fysiske skavanker). Du kan øve dig i, om ikke andet, at skrue ned for denne overbelastning, eller blot sætte den på pause, og det vil din krop sætte stor pris på.

Hvorfor yoga i arbejdstiden?

Vi skal give vores kollegaer og medarbejde denne mulighed for velvære i arbejdstiden, fordi

  • de har ofte lige så travlt, når de har fri (= får ikke prioriteret fysisk aktivitet)
  • de sparer transport til fitnesscenter/yogastudie i fritiden (hvis de overhoved prioriterer yoga)
  • de skal være på arbejdsmarked i mange år, og fysisk og mental velvære vil være en nødvendighed for at klare dette
  • de potentielt har færre sygedage fx bidrager yoga til en bedre kropsholdning, og dermed mindsker risikoen for ondt i ryggen
  • der er større sandsynlighed for at man dukker op til yoga (og andet sport), når man har en aftale med en kollega/ven

Og så kan alle være med til yoga! – nogle er i god form pga. anden sport, andre er det ikke. Yoga kan dyrkes af alle trods fysisk form, og alle vil have gavn af det – faktisk vil jeg påstå, at yoga bidrager ekstra til løberen, cyklisten og fodboldspilleren – idet det vil mindske deres sportsskader, fordi yoga også styrker deres led og igen giver mobilitet og bevægelighed.

Manges argumenter ift. yoga er: ”ja, ja, jeg ville jo nok have godt af det” – og ja det vil du  ?

Gør yoga til det nemme valg for dine kollegaer, fordi det er lige for næsen af dem i jeres egne lokaler, og I opnår større medarbejdervelfærd på jeres arbejdsplads.

Hvis du er interesseret i et tilbud om firmayoga i jeres virksomhed, kan jeg kontaktes på mail eller tlf. – klik her. Jeg kører ud på Amager måske lidt længere…. ?