Yoga – Hvad skal du vælge?

Der findes et utal af forskellige slags yoga, og den samme slag yoga kan opleves forskelligt fra instruktør til instruktør. Ergo giv ikke op, hvis du går fra en yogatime og tænker “det var ikke lige mig”.

Hvilken slags yoga passer til dig?

Min anbefaling: Prøv ikke at jagt din fortrukne yoga. Tvært imod!

Livet er energier, mennesker omkring dig er energier, årstider er energier, fx om vinteren har vi ofte mindre energi end om sommeren… – det samme gælder yoga, derfor vil man nogen gange gerne udfordres af en time astanga yoga eller vinyasa med meget styrke, og andre gange har man brug for stille og rolig yin yoga.

Jeg er selv stor fan af yin yoga, men jeg ville kede mig, hvis jeg kun lavede yin yoga.

Er du allerede glad for en type yoga, så vil jeg anbefale at udfordre dig selv en gang imellem, og prøv noget nyt. Det er lige som med mad, det kan godt være at du har en yndlings ret, men du spiser heller ikke altid det samme.

En ny instruktør vil altid gøre det anderledes, og det er dejligt at blive inspireret….andre gange er det bare rart med det forudsigelige.

God fornøjelse med at finde din vej, og hvad der gør dig godt – vigtigst; lyt til din krop!